Kennel Beach-Cock´s ligger ved Hjørring nær ved skov og strand i det nordlige Vendsyssel ved Danmarks Nordkyst ca. 50 km. Nord for Ålborg.
Jeg har hele mit liv været omgivet af hunde mest cocker spaniel`s, og i 1970 fik jeg min egen orange roan han fra Kennel Limfjorden. 2 år senere importerede jeg en sort hvid tæve fra Kennel Craigleith i England, hvorefter min interesse for både opdræt og brugsarbejde virkelig begyndte.
Siden 1976 har jeg opdrættet 15 kuld hvalpe og haft både voksne hunde og hvalpe som ”house-pet dogs”, d.v.s. ingen løbegårde og hundebure, men inde i vores eget hjem, hvilket har betydet, at hundene har haft megen menneskelig kontakt. Der har været alle farvekombinationer i den brogede kategori, men de sort hvide er min favorit.
Linierne jeg har arbejdet med, har grundlæggende været fra Kennel Craigleith, senere Kennel Liecocks i Sverige, hvorfra jeg både har importeret en tæve og en han.
I 2000 købte jeg en tæve fra Kennel C`est Si Bon ( C`est Si Bon Mie Mona-Lise ) hvilken jeg avler videre på med svenske linier. Fra seneste kombination i
2007 beholdte jeg en blue/roan/tan tæve ( Beach-Cock´s Jewel Of Savannah ) som jeg arbejder videre med i avlen.
Endvidere er jeg medejer af en sort/hvid tæve ( Northworth Quintessence ) født i 2008 fra kennel Northworth, Findland.
 
 

Menu